19. augusta 2011

Frakcie

Stalkeri 
Stalkeri sú samotári, ktorý veria iba sebe. Všetky frakcie sú pre nich ukradnuté a spoliehajú sa iba na seba. Sú pánmi svojho času. Spoznávajú a skúmajú Zónu na vlastnú päsť. Artefakty považujú ako za zdroj príjmu. Zdržiavajú sa zväčša pri hraniciach zóny. Zóna je pre samotára príliš nebezpečná...
Miesto výskytu:  Kordón, Smetisko 
Výzbroj: PMm, Fort-12Mk2, brokovnica, Akm 74/2U, Akm 74/2 
Banditi
Pri tejto skupine je asi každému jasné, čo sú zač. Zóna je pre nich bezpečná, pretože v nej neplatia žiadne pravidlá, okrem tých vlastných. Nachádzajú sa na okrajoch Zóny, pretože ich vybavenie nie je tak vyspelé, aby si dovolili isť hlbšie do Zóny. Pohybujú sa v skupinkách, čierne habity na sebe a absolútne jednoduché vybavenie, ktoré zahŕňa 2-3 konzervy a zbraň s minimum
nábojmi. 
Miesto výskytu: Kordón, Smetisko, Agroprom 
Výzbroj: PMm, Fort-12Mk2, brokovnica, Viper 5, Akm 74/2, 



Zombie Stalkeri
Postavy reprezentujúce tú najhoršiu mutáciu na človekovi v Zóne. Tieto, povedzme postavy, nadalej používajú zbrane, ale s ich presnosťou to ide dole vodou, tak ako aj s ich IQ. Ked sa s nimi stretnete, tak si skoro vždy mrmlú nejaké nezmyselné hlátaniny, ktorým nie je vôbec rozumieť. V neskoršom štádiu sa zo zombie stalkerov stávajú snorkovia. O nich sa dozviete v článku Mutanti.
Miesto výskytu: Yantar, Červený les
Výzbroj: PMm, Walker P9m, Fort-12Mk2, brokovnica, Viper 5 ...







Monolith
Táto skupina(frakcia) vykazuje všetky známky, črty náboženskej sekty. Jej členovia veria v existenciu určitého kryštálu v samotnom srdci Zóny. Obyvatelia tohto ekosystému vravia o tejto sekte ako o skupine šialencov, ktorá sa pokúša ochrániť a celkovo blokovať prienik do centra Zóny. Presnú základňu poznajú iba samotní členovia ale hovorí sa, že to je niekde v hlbinách Zóny.
Miesto výskytu: Červený les, Pripyat, Oblasť jadrového reaktora
Výzbroj: Walker P9m, GP 37, IL 86 





Povinnosť (Duty) 
Ich hlavným cieľom je ochrániť Zónu od vonkajšieho sveta a celú ju uzavrieť. Každý jej člen sa drží prísne stanovených pravidiel a ich porušenie sa absolútne netoleruje. Táto frakcia vedie už pomerne dlhú vojnu s frakciu Sloboda (Freedom). Frakcia plne spolupracuje s vedcami a preto všetky artefakty, všetky "dary" Zóny, ktoré získajú posúvajú práve vedcom.
Miesto výskytu: Základňa sa nachádza v Bare 
Výzbroj: Walker P9m, Fort-12Mk2, Tunder S14, 








Sloboda (Freedom)
Frakcia Sloboda je presným opakom Povinnosti. Všetky informácie, všetky dôkazy čo chce Povinnosť ututlať a ochrániť, chcú členovia Slobody zverejniť  lebo si myslia, že informácie o Zóne nesmú byť zamlčané. Cieľom tejto skupiny je sprístupniť Zónu úplne každému. Aj preto vedie Sloboda vojnu s Povinnosťou. K tejto frakcií sa môžete pridať ale pozor! Ako náhle sa stanete členom jednej frakcie, automaticky si znepriatelíte inú frakciu, v tomto prípade si znepriatelíte Povinnosť.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára