8. februára 2011

Anomálie

OBECNE :
Anomálie sú miesta s vysokou radiáciou ktoré vás môžu kľudne pripraviť o život , minimálne vážne poškodiť váš organizmus.Tak potom prečo vôbec chodiť na takéto miesta ??? No predsa pre peniaze !!! Nie že by ste tam našli nejakú hotovosť ale preto,  lebo sa tam nachádzajú vysoko cenené artefakty.Artefakty sú predmety ktoré vám zvýšia nejakú tu abilitu.Ale kedže sa nachádzajú v anomáliach , tak aj oni sú vystavené radiacií...
Rada : Je dobre využívať kovové šróby , aby ste zistili dosah anomálie 
__________________________________________________________

ANOMÁLIE 

HORÁK : Ako už názov napovedá , anomália bude tvorená z ohňa...
Rozpoznáte ju tým , že sa nad ňou vytvára oblak horúceho vzduchu.Keby ste nebodaj stúpili na ňu, tak zo zeme sa začne chŕliť obrovský plameň, ktorý ma minimálne 2 metre.
Táto anomália tvorí 4 typy artefaktov : Kvapka, Ohnivú gulu, Oko, Kryštál.


VORTEX : Vortex alebo Trampolína je anomália ktorá je viditeľná voľným okom.Avšak v šprinte a v noci ju len tak ľahko nespoznáte.Vyznačuje sa tým, že využíva gravitáciu nato, aby ťa pritiahla do svojho jadra a potom ťa roztrhla...
Táto anomália tvorí 5 typov artefaktov : Gravi, Medúza, Kamenný kvet, Zlatá rybka, Krivák 


PLYNNÁ ANOMÁLIA : Je tvorená s toxických plynnou a kyseliny.Táto anomália nieje veľmi nebezpečná pretože ju dobre vidieť.
Táto anomália tvorí 6 typov artefaktov : Mäso Chunk, Kameň krvi, Duša, Kolobok, Bublina, Svätojánska muška




ELEKTRO : Čo by to asi mohlo byť za anomáliu ? Áno,hádate správne!Je to elektrika.Táto anomália dokáže byť veľmi silná.Keď vstúpite do anomálie, tak vybuchne a objaví sa záblesk ktorý vás môže zabiť.
Táto anomália tvorí 6 typov artefaktov : Prskavka, Mesačný svit, Batéria,FlashSnehová vločka, Škrupina

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára