5. januára 2013

Januárové číslo + sľúbený darček + ...

 [ SURVARIUM ]

Začal sa nový mesiac a nám sa na obrazovky dostáva v poradí už 2. číslo kalendára zo sveta Survaria. Januárové číslo nám prezentuje jeden z interiérov oblasti "School" a jednu z anomálií, ktorej vlastnosti sú pre nás zatiaľ neznáme. Druhý obrázok približuje okolie oblasti "Radar Station", ktoré bolo ukázané na predchádzajúcich obrázkoch. Z nich si môžeme odvodiť, že sa jedná o pomerné "temnú" oblasť v ktorej hlavnú úlohu bude hrať (ako úž názov napovedá) akási radarová stanica. Odkaz na druhý obr. tu !!!
Druhým bodom novinky je sľúbený darček, ktorý mal byť spravený už okolo Vianoc. Nestalo sa tak z dôvodu vyťaženia a nedostatku času za čo sa ospravedlňujem. Lets Play (ak sa to tak dá nazvať) je už natočený, len ešte čaká na upload, ktorý prebehne v priebehu týchto dní.
Ďaľšie veci sa týkajú 2-ročného výročia tejto stránky, pričom je táto udalosť (aspoň pre mňa) dosť dôležitá. Nebudem prezrádzať, čo sa chystá, ešte ani ja sám to nemám úplne premyslené. S určitosťou môžem povedať, že sa dočkáte malej zmeny.

Naša komunita
Za predpokladu, že disponujete aspoň minimálnou vlastnosťou všímania, určite ste si všimli našej fanstránky na FB, ktorej odkaz vidíte napravo. Fanpage má okolo 150 členov a my budeme iba radi, ak k nám zavítate. Spolu so mnou stránku moderujú skúsení hráči, ktorí by vám dokázali kedykoľvek ochotne poradiť. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára