20. októbra 2012

Multiplayeru sa nedočkáme, filmu možno áno...

[ METRO: LAST LIGHT ]

Ak ste patrili do skupiny ľudí, ktorí sa tešili na hru pre viac hráčov v novom Metre, tak Vás musím sklamať. Vývojári sa rozhodli, že multiplayer z pokračovania vyškrtnú a zamerajú sa čisto iba na hru pre jedného hráča. Tím bol ešte donedávna rozdelení na viac časti pričom sa jedna zaoberala iba samotným multiplayerom. Nakoniec bolo rozhodnuté o tom, že sa v Metre: Last Light multiplayer neobjaví. Záujem zo strany fanúšikov tu bol, avšak hlavnou prioritou je príbeh, v tomto prípade kampaň pre jedného hráča. Toto rozhodnutie nemá nijaký dopad na plánovaný dátum vydania, pričom plánovaný dátum vydania je stanovený na začiatok budúceho roka. 

Čo sa týka druhej polovice titulku... hovorí sa o tom, že sa plánuje celovečerný film na motívy knihy Dmitri Glukhovského - Metro: 2033. Máme tu knihu, hru tak prečo nie aj film, že? Podla doterajších informácií získalo práva na film štúdio MGM. Neviete o aké štúdio sa jedná? Napoviem vám. 
Dúfam, že štúdio zobralo film vážne, rovnako ako aj značku a pokúsi sa sfilmovať Metro najlepšie, ako sa bude dať. 
Komunita si medzi časom už vytvorila nejaké krátkometrážne filmy, niektoré sú lepšie, niektoré slabšie. Nič to nemení na tom, že práve na hry ako Metro, Stalker, Fallout vzniká najviac takýchto kvalitných krátkych filmov. 



Update - 27.10 2012

Na internete boli uverejnené nové screenshoty, ktoré vyzerajú veľmi dobre a zaujímavo. Už teraz sa nás tvorcovia pokúšajú vtiahnuť do klaustrofóbnych priestorov moskovského metra a reinkarnovať v nás pocit uzavretia pod povrchom zeme. Tento pocit chce každý správny fanúšik zažiť a preto netrpezlivo čaká na to, kedy si už zase bude repetetívne meniť filtre na maske a prepočítavať každý jeden náboj. 

                   
                   
                  

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára